Самостоятелно стоящи информационни киоски

Самостоятелно стоящи информационни киоски

Предвидени за големи помещения

Самостоятелно стоящи информационни киоски

Самостоятелно стоящи информационни киоски

Предвидени за монтаж на открити пространства

Големина на дисплеите

Големина на дисплеите

Моделите ни обхващат киоски с големина на дисплея от 19" до 65"

Устойчиви на външни условия

Устойчиви на външни условия

Нашите устройства са проектирани и могат да работят при всякакво време, пряка слънчева светлина и екстремни температури

Корпус

Корпус

Всички наши модели за външен монтаж включват здрав корпус от неръждаема стомана с висококачествено прахово покритие и закалено защитно стъкло

Приложение - Хотели

Приложение - Хотели

Всеки хотел или ресторант може да предложи много услуги и да повиши своя имидж инсталирайки киоски в своето фоайе

Приложение - Училища

Приложение - Училища

Киоските в училищата могат да предоставят огромна информация на ученици, учители и родители

Приложение - Туристически центрове

Приложение - Туристически центрове

Самостоятелно стоящите киоски могат да предоставят огромна информация на всички туристи

Приложение - Музеи и галерии

Приложение - Музеи и галерии

В много български музеи и галерии има инсталирани киоски, които предоставят обширна информация на всички посетители

Самостоятелно стоящи информационни киоски

Ние от Дартек притежаваме повече от десетилетен опит в производството на интерактивни терминали. Самостоятелно стоящите информационни киоски са предвидени за големи помещения или за монтаж на открити пространства. Моделите ни обхващат киоски с големина на дисплея от 19" до 65". Нашите устройства са проектирани и могат да работят при всякакво време, пряка слънчева светлина и екстремни температури. Всички наши модели за външен монтаж включват здрав корпус от неръждаема стомана с висококачествено прахово покритие, закалено защитно стъкло и притежават устойчивост на атмосферните влияния.

Ние произвеждаме информационни киоски повече от 12 години. През този период сме инсталирали стотици интерактивни терминали и маси в над 25 български общини и туристически центрове, 7 областни информационни центрове, над 20 исторически музея и художествени галерии, няколко природни парка, десетки училища, университети и корпоративни клиенти.

За клиентите и партньорите, сертификатите са гаранция за нашия опит и професионализъм в областта на компютърната техника. Най-важният от тях е сертификатът за внедрена Система за Управление на Качеството ISO 9001:2015 с обхват "Производство на компютърни системи и интерактивни киоски, сервиз и обслужване". Особено важна е удовлетвореността на нашите клиенти и съответно възможностите на нашата компания се доказателстват в дадените ни от тях референции за добре свършена работа. 'Дартек' е запазена търговска марка под N: 72915 в Патентното Ведомство на Република България. 

При нас процесът на производство започва още от проектирането на устройствата и завършва с инсталацията на място при клиентите и съответното гаранционно и следгаранционно обслужване. Това ни носи изключително предимство, защото ние можем да предложим на всеки клиент интерактивни терминали по негов дизайн и техническа спецификация. Екипът на нашата компания може да отговори на всички изисквания на клиента, колкото и сложни и специфични да са те. Киоските могат да бъдат произведени в различни цветове, за да допълнят всяка работна среда и да бъдат брандирани с логото на клиента.

Изпратете ни запитване