Интерактивни маси

Интерактивни маси

Интерактивните маси са изключително популярни и търсени от нашите клиенти

Големина на дисплеите

Големина на дисплеите

Ние произвеждаме модели с големини на дисплеите от 23" до 55"

Технология на дисплеите

Технология на дисплеите

Предлагаме два варианта на технология на сензорните дисплеи - инфрачервена и капацитивна

Операционни системи

Операционни системи

Нашите интерактивни маси могат да бъдат с два варианта на операционната система - Windows и Android

Приложение - Училища

Приложение - Училища

Интерактивните маси в училищата могат да поставят обучението на качествено ново ниво

Приложение - Туристически центрове

Приложение - Туристически центрове

Интерактивните маси могат да предоставят огромна информация на всички туристи

Приложение - Музеи и галерии

Приложение - Музеи и галерии

В много български музеи, галерии и библиотеки има инсталирани интерактивни маси

Интерактивни маси

Интерактивните маси са изключително популярни и търсени от нашите клиенти в момента. Ние произвеждаме модели с големини на дисплеите от 23" до 55", с два варианта на технология на сензорните дисплеи - инфрачервена и капацитивна и два варианта на операционната система - Windows и Android. Приложението им е изключително разнообразно - от маси за презентации, за самообслужване на клиенти, за обучение на ученици и студенти, през ресторанти и игралната индустрия - масите с вградени мултитъч дисплеи тепърва ще се срещат все по-често по обществените места.

Ние произвеждаме информационни киоски повече от 12 години. През този период сме инсталирали стотици интерактивни терминали и маси в над 25 български общини и туристически центрове, 7 областни информационни центрове, над 20 исторически музея и художествени галерии, няколко природни парка, десетки училища, университети и корпоративни клиенти.

За клиентите и партньорите, сертификатите са гаранция за нашия опит и професионализъм в областта на компютърната техника. Най-важният от тях е сертификатът за внедрена Система за Управление на Качеството ISO 9001:2015 с обхват "Производство на компютърни системи и интерактивни киоски, сервиз и обслужване". Особено важна е удовлетвореността на нашите клиенти и съответно възможностите на нашата компания се доказателстват в дадените ни от тях референции за добре свършена работа. 'Дартек' е запазена търговска марка под N: 72915 в Патентното Ведомство на Република България. 

При нас процесът на производство започва още от проектирането на устройствата и завършва с инсталацията на място при клиентите и съответното гаранционно и следгаранционно обслужване. Това ни носи изключително предимство, защото ние можем да предложим на всеки клиент интерактивни терминали по негов дизайн и техническа спецификация. Екипът на нашата компания може да отговори на всички изисквания на клиента, колкото и сложни и специфични да са те. Киоските могат да бъдат произведени в различни цветове, за да допълнят всяка работна среда и да бъдат брандирани с логото на клиента.

Изпратете ни запитване