Интерактивна маса InfoDart T322

Интерактивна маса InfoDart T322A

Интерактивна маса InfoDart T235-2

Интерактивна маса InfoDart T235-2

Интерактивна маса InfoDart T435

Интерактивна маса InfoDart T435A

Интерактивна маса InfoDart T235-3

Интерактивна маса InfoDart T235-3

Интерактивна маса InfoDart T555

Интерактивна маса InfoDart T555A

Интерактивна маса InfoDart T235-4

Интерактивна маса InfoDart T235-4

Интерактивните маси навлизат изключително бързо в ежедневието на хората. Тази тенденция я разбрахме още при нашето участие пролетта на 2012 година на най-голямото IT изложение в целия свят - CeBIT в Хановер - Германия. Ние участвахме с произвежданите от нас киоски, но във всички зали много фирми бяха изложили свои интерактивни маси, на които ние обърнахме естествено огромно внимание. Приложението им е изключително разнообразно - от маси за презентации, за самообслужване на клиенти, през ресторанти и игралната индустрия - масите с вградени мултитъч дисплеи тепърва ще ги срещаме все по-често по обществените места. Няколко месеца след като се върнахме от CeBIT произведохме и нашите първи три интерактивни маси по европейски проект "Изграждане на Областни Информационни Центрове". Тези маси са инсталирани в ОИЦ - Пловдив, ОИЦ - Варна и ОИЦ - Ловеч. На тях вече работиха Президента на България Росен Плевнелиев и Министъра по управление на европейските фондове Томислав Дончев, кметовете на съответните градове, както и много европейски политици и гости.

Интерактивна маса в Областен Информационен Център - Варна      Интерактивна маса в Областен Информационен Център - Варна      Интерактивна маса в Областен Информационен Център - Ловеч      Интерактивна маса в Областен Информационен Център - Велико Търново

Интерактивна маса в Областен Информационен Център - Шумен    Интерактивна маса в Областен Информационен Център - Силистра   Интерактивна маса в Областен Информационен Център - Кърджали


Поредната интерактивна маса с тъч-дисплей, произведена от нас радва предимно детските посетители (височината е специално направена за тях) в посетителския център в село Коларово, Община Петрич. Интерактивната маса е с 27" тъч-дисплей, на който посетителите ще могат получават многообразна информация за флората и фауната в природния парк. Посетителският информационен център е изграден в сградата на Дирекцията на Природен парк (ДПП) „Беласица“, в село Коларово и е част от проект „Ен-Акт: Екологични действия за насърчаване на алтернативни форми на туризъм” в рамките на Програмата за Европейско териториално сътрудничество Гърция – България 2007-2013 г., който се съфинансира от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие и Националните фондове на Гърция и България. В момента очакваме снимки от нашата интерактивна маса, поставена в посетителския център.


Последната интерактивна маса, произведена от нас е и най-голямата - 55 инча и е инсталирана в най-новия посетителски център на Природен Парк 'Странджа' в Ахтопол.  По един съвсем нов и интерактивен начин посетителите и туристите ще могат да се запознават с флората и фауната на Странджа, защитените местности, туристическите маршрути както и бита и културата на местното население. 

 


Последните наши интерактивни маси произведохме, доставихме и монтирахме в димитровградското училище ОУ „Пенчо Славейков” в изпълнение на проект "Дигитална класна стая". Масите са четири на брой, с 55" инчови тъч дисплеи, модел InfoDart T555.

 


Последните три интерактивни маси инсталирахме в дряновското училище СУ "Максим Райкович". Масите са модел T325A, с 32 инчови тъч дисплеи, а чувствителната на допир повърхност може да работи едновременно с 10 точки на докосване. Операционната система на тези устройства е Android 7.1. Масите са инсталирани в кабинети по химия, физика и биология.

 


За Регионална Библиотека "Михалаки Георгиев" във Видин създадохме един добър универсален продукт. Тази интерактивна маса е с капацитивен дисплей (може да поставите книгата или други предмети на нея без да му влияете), може да бъде напълно хоризонтална или да определяте ъгъла на наклон на тъч-диплея - както е показано на снимката. Регулира се също и височината на дисплея, което от своя страна позволява той да бъде на нивото на очите и да е вертикален. Интерактивната маса е с операционна система Андроид и с 32" мулти-тъч дисплей (10 точков).


По проект на Община Русе и финансиран от Екопак България в четири русенски училища инсталирахме интерактивни маси модел InfoDart T325A. Целта е по един интересен и интерактивен начин да се повишават знанията на учениците за разделното събиране на отпадъците.

 

 

Изпратете ни запитване